Har du ett projekt som vi kan hjälpa till med?

Få en offert idag!

Byggtjänster


Vad vi kan göra för er

Hos oss hittar du hantverkare inom bl.a. Plattsättning, Form och Betongarbete, Fönstermontage. Vi på KF Entreprenad anser att både vi som företag och du som kund har samma mål och intresse med ett samarbete. Därför eftersträvar vi alltid ett seriöst och tryggt samarbete som ska vara effektivt och framförallt produktivt. Fokus för oss är att du är nöjd och att du som kund får den kvalitet och den trygghet i vårt samarbete som du behöver.

Tjänster!

Plattsättning

Golvutjämning, Tätskikt, Plattsättning. Vi har lång erfarenhet av stora plattsättningsarbeten för nyproduktioner. Vi utför golvutjämning, tätskiktsarbeten, kakel-klinker och plattsättning

En bra plattsättare ser sitt jobb som ett konstverk.

Form och Betongarbete

Armering, Formsättning, Gjutning, Lagning och Slipning av utor m.m. Hos KF Entreprenad hittar du arbetskraft med en gedigen kunskap och erfarenhet.

Form och Betongarbete

Fönstermontage

Vi utför fönstermontage på stora och små projekt, våran erfarenhet betyder ett snabbt utfört arbete med hög kvalitet.

KF Group, fönstermontage

Köksmontage

Med lång erfarenhet och certifierade köksmontörer ger vi ett resultat i toppklass! Vi möter kundens behov och efterfrågan med kompetens och god kundservice. Välkommen att lämna er offertförfrågan idag! Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta oss.

Köksmontage - Bild

För förfrågningar, referenser och övriga frågor, vänligen kontakta oss.


Namn *
Företag *
E-Post: *
Tel:

ÄMNE

Hur kan vi hjälpa dig? *