Har du ett projekt som vi kan hjälpa till med?

Få en offert idag!

Våra Värderingar

Ett samarbete med oss innebär en gemensam syn på arbetssätt och tänk. Vi eftersträvar gedigen kunskap hos den personal vi erbjuder och där arbetet alltid sker utifrån specialistkompetens.

Våra Tjänster

Geotekniska Undersökningar

På KF Geo så genomför vi geotekniska undersökningar och handläggning av geotekniska uppdrag. Våra geotekniker och fältgeotekniker har lång erfarenhet och gedigen kompetens inom jord, vatten och berg. Vi är mycket flexibla och vana att arbeta i samråd med kunden och övriga projektörer för att på bästa sätt hitta rätt lösning för erat projekt.

Läs mer

Byggtjänster

Hos oss hittar du hantverkare inom bl.a. Plattsättning, Form och Betongarbete, Fönstermontage. Vi på KF Entreprenad anser att både vi som företag och du som kund har samma mål och intresse med ett samarbete. Därför eftersträvar vi alltid ett seriöst och tryggt samarbete som ska vara effektivt och framförallt produktivt. Fokus för oss är att du är nöjd och att du som kund får den kvalitet och den trygghet i vårt samarbete som du behöver.

Läs mer

Rekrytering & Bemanning

Hos KF Group kan ni snabbt och enkelt hyra in personal. Vi ser noga till behörighet, utbildning och kunskap för att kunna möta dina behov. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och det ligger i vårt fokus att hitta den perfekta medarbetaren till just ditt företag! Att rekrytera personal kan ta mycket tid från din dagliga verksamhet, med hjälp av oss hittar vi den personal du är i behov utav.

Läs mer